WILD NUTRITION FOOD-GROWN® DAILY MULTI NUTRIENT MAN 90 KAPS.

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® DAILY MULTI NUTRIENT MAN 90 KAPS.

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® DAILY MULTI NUTRIENT MAN 90 KAPS.

Monipuolinen ja tehokas ravintolisä miehen yleiseen hyvinvointiin.

Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

42,95 €

Lisää ostoskoriin

Lisää tietoa

Food-Grown® Daily Multi Nutrient Man sisältää 12 vitamiinia ja 10 mineraalia sekä reishia, betakaroteeniaja koentsyymi Q10:a. B6- ja B12-vitamiini, foolihappo, C-vitamiini, rauta, kupari, seleeni ja sinkki auttavat tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-vitamiini, E- ja C-vitamiini, kupari, mangaani, seleeni ja sinkki ovat antioksidantteja jotka auttavat soluja suojautumaan hapetusstressiltä. Kromi tukee normaalia verensokeritason ylläpitoa. 

Sitrushedelmälihassa kasvatetut C-vitamiini ja bioflavonoidit; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, B1-vitamiini (tiamiini), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo, B12-vitamiini (kobalamiini), D3-vitamiini (kolekalsiferooli), B3-vitamiini (niasiini), pantoteenihappo, biotiini, koliini, inositoli, GTF* kromi, kalium, koenstyymi Q10; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; magnesium (puhdistetusta merivedestä); Lactobacillus bulgaricus-bakteerista valmistettu jodi, rauta, molybdeeni, seleeni, kupari, mangaani ja sinkki; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), porkkanatiivisteessä kasvatettu betakaroteeni, lykopeeni (Blakeslea trispora), Reishi/lakkakääpä (Ganoderma lucidum), Cordyceps sinensis-jauhe. Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: