Ternimax 120kaps

Ternimax 120kaps

Ternimax 120kaps

Luomuternimaitotiivistekapselit huonosta vastustuskyvystä kärsiville ja toipilaille, väsyneille, stressaantuneille ja ikääntyville tuomaan vireyttä ja edistämään hyvinvointia

29,90 €

Lisää ostoskoriin

Lisää tietoa

Vahva kapselimuotoinen valmiste, sisältää 300 mg luomuternimaitotiivistettä / kapseli, josta 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja (vasta-aineita).
Päiväannoksesta (1-3 kapselia) saadaan 120–360 mg immunoglobuliineja
Ternimax-kapseleissa käytettävä ternimaito kerätään kontrolloitujen karjankasvattajien luomustandardien mukaisesti kasvattamista lehmistä, jotka saavat laiduntaa vapaasti Itävallan puhtailla laitumilla. Jokaisen tuotantoerän alkuperä on jäljitettävissä ja tiukasti valvottu tarkastajien toimesta. Ternimaito kerätään talteen poikimisen jälkeen 24 tunnin sisällä vain kahdesta ensimmäisestä lypsykerrasta; vasta-aineiden määrä on suurimmillaan ensimmäisissä lypsykerroissa ja vähenee myöhemmin.
Raaka-aine jalostetaan hellävaraisella lyofilisoinnilla eli pakkaskuivauksella jauhemaiseen muotoon. Patentoidulla erikoismenetelmällä varmistetaan rasvan ja kaseiinin poistaminen. Samalla taataan ternimaidon herkkien bioaktiivisten ainesosien säilyminen mahdollisimman muuttumattomina ja aktiivisina, jolloin niistä on suurin hyöty myös ihmisen terveydelle.

Ainesosat: Lyofilisoitu luomuternimaitotiiviste, Liivate (kapselin kuori), Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Pintakäsittelyaine E 470b, Väri E 171 (kapselin kuori)

Vuorokausiannos 1-3 kaps. sisältää:

Lyofilisoitua luomuternimaitotiivistettä 300 - 900 mg
josta immunoglobuliineja 120 - 360 mg

Annostus: 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä n. 30 min. ennen ateriaa.

* Hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu Suomessa

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: