WILD NUTRITION BOTANICAL MENOPAUSE COMPLEX 60 KAPS.

WILD NUTRITION BOTANICAL MENOPAUSE COMPLEX 60 KAPS.

WILD NUTRITION BOTANICAL MENOPAUSE COMPLEX 60 KAPS.

Ravintolisä, joka on suunniteltu vaihdevuosiin. Se sisältää kiinankarhunputkiuutetta, pyhää basilikaa sekä maustekurkumaa.

2 kapselia päivässä nesteen kera.

Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

36,50 €

Lisää ostoskoriin

Lisää tietoa

Magnesium puhdistetusta merivedestä; Dong Quai-uute (kiinankarhunputki/Angelica sinensis), luomu alfalfa-jauhe (Medicago sativa), luomu maustekurkumajauhe (Curcuma longa), vihreä tee -jauhe (Camellia sinensis), luomu voikukanjuurijauhe (Taraxacum officinale), luomu pyhä basilika- jauhe (Ocimum sanctum). Kasviskapseli (selluloosa).

2 KAPS. SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

Magnesium 75 mg 20%
Kiinankarhunputkiuute 200 mg *
Alfalfa 50 mg *
Maustekurkuma 50 mg *
Vihreä tee 50 mg *
Voikukanjuuri 100 mg *
Pyhä basilika 200 mg *

*VSV ei määritelty

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: