MSM+C - Lime 250 g

MSM+C - Lime 250 g

MSM+C - Lime 250 g

MSM+C on yhdistelmä laadukasta OptiMSM-jauhetta, Luomu Amlamarja-uutejauhetta sekä limettiä. Jauhe sisältää MSM:n lisäksi erittäin runsaasti luonnollista C-vitamiinia, liukenee välittömästi kylmäänkin veteen ja maistuu hyvältä.

24,90 €

Lisää ostoskoriin

99,59 € / kg

Lisää tietoa

C-vitamiini on tärkeä osatekijä MSM:n toiminnalle etenkin kollageenin rakentamisessa tukikudoksia, ihoa yms. varten. Yleensä MSM:n kanssa suositellaan käytettäväksi jotakin C-vitamiinia ja puristamaan mukaan sitruunaa maun parantamiseksi. MSM+C yhdistää nämä kaikki puolet yhdeksi laadukkaaksi tuotteeksi. MSM+C sisältää lisäksi orgaanista hivenaine Molybdeenia, jota elimistö tarvitsee hyvään rikkiaineenvaihduntaan.

Yksi ruokalusikallinen MSM+C -jauhetta sisältää n. 500mg puhdasta, Luomulaatuisesta Amla-marjasta uutettua luonnollista C-vitamiinia, 7 grammaa MSM:ää ja 350ug molybdeeniä. Limettimehujauhe tuo juuri sopivan maun juomaan, jotta sen voi käyttää aivan sellaisenaan.

Puhdistamon MSM+C ravintosisältö / 100g: Energiaa - 0 kcal Proteiinia - 0 g Hiilihydraatteja - 0 g Rasvaa - 0 g

Suositeltu vrk-annos: 1-2 rkl sekoitettuna runsaaseen veteen

Ainesosien määrät vrk-annoksessa MSM 7-14 g C-vit 500-1000mg Molybdeeni 350 - 700 ug

Ainesosat: Metyylisulfonyylimetaani, Limettijauhe, Luomu Amlamarja-uute, Natriummolybdaatti

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

14 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: